Vankúš Medzinožník je maxi vankúš na túlenie. Jeho základom je vnútorný vankúš, ktorý je antialergický. Je zložený z vatelínu a molitanovej drte a tá je obalená v bielej bavlne. Vnútorný vankúš nešuští, čo je jeho obrovská výhoda oproti tým s guličkami. Na vnútornom vankúši je oblečená obliečka z BAVLNY alebo ĽANU. Tá má dlhý zips, vďaka ktorému ju kedykoľvek vyzlečiete a operiete.

Základným tvarom je KLASIK - je to rovný tvar podobný písmenu "I". Jeho miery sú 175 x 35 cm.

KOJENECKÝ- vznikol pridaním šitých šnúrok na oba konce vankúša, aby sa mohli zviazať a vytvoriť tak oporu pri dojčení, prípadne hniezdo či opierku, miery sú tiež 175 a 35 cm.

Luxusnejší DELUXE- pripomína tvar písmena "J". Jeho miery sú tiež 175 cm a 35 cm, plus veľký oblúk pod hlavu alebo medzi stehná.

Najpohodlnejší COMFORT - pripomína tvar písmena "C". Jeho miery sú tiež 175 cm a 35 cm, plus veľký oblúk pod hlavu a druhý menší medzi stehná a kolená, členky.

Najmenší SLIM mini - má rovný tvar. Je kratší i užší, jeho miery sú 150 cm a 25 cm, má aj šité šnúrky podobne ako kojenecký.

Najdlhší SLIM - má rovný tvar. Jeho miery sú 300 cm a 25 cm, poslúži hlavne ako mantinel do detskej postieľky.

Najtučnejší LARGE - má rovný tvar. Je trochu kratší ale najtučnejší. Jeho miery sú 150 cm a 45 cm.

Postupne vám napíšem, ktorý typ je pre koho vhodný. No stále je vaším favoritom rovný KLASIK, a to asi preto, že zaberie najmenej miesta.

Ak však máte akékoľvek otázky, kľudne mi napíšte mail alebo správu na Instagram.

S láskou Katika.